Onze Hoofdsponsoren
Spreekuur: maandag, woensdag en donderdag 19.00 - 21.00 en dinsdag en zaterdag 13.00 - 15.00
Torenstraat 138, 3311 TR Dordrecht
Afbeelding van een wetboek met pen

Kom langs

U kunt zonder afspraak langskomen om uw vraag te stellen. Lees verder...
Afbeelding van een telefoon

Bel ons

U kunt uw vraag ook per telefoon stellen. Lees verder...
Afbeelding van een at

E-mail ons

Stel uw vraag per email. Lees verder...
Afbeelding van een uitroepteken en een vraagteken

Veel gestelde vragen

De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben wij voor u verzameld. Lees verder...
Afbeelding van een donatie

Homepage

Klik hier om terug te gaan naar de homepage.

De rechtswinkel is dankbaar voor de ondersteuning van:

 

Van Houten & Partners Advocaten te Dordrecht is gespecialiseerd in onder meer echtscheidingsbemiddeling.

Kenmerkend voor echtscheidingsbemiddeling is dat de partners hoofdpersonen zijn. Zij bepalen de uitkomst. Waar bij een traditionele echtscheiding de rechter beslist, beslissen in het kader van een echtscheidingsbemiddeling de partners zelf. De positie van de echtscheidingsbemiddelaar is dat deze, in strikte neutraliteit, de partners helpt bij het vinden van oplossingen voor alle problemen die met een echtscheiding te maken hebben. Een echtscheidingsbemiddeling is gericht op het resultaat dat een regeling ontstaat, neergelegd in een echtscheidingsconvenant, die volledig aansluit bij wat de betrokken personen van belang achten, voor zichzelf en voor hun kinderen.

Omdat de scheidende partners zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de regeling verloopt de uitvoering soepel.

Een echtscheidingsbemiddeling is niet moeilijk. De enige voorwaarde voor succes is dat de scheidende partners bereid zijn om (samen met de bemiddelaar) te zoeken naar een oplossing die niet alleen voor zichzelf maar ook voor de ander acceptabel is. .

--> Ga naar de website van Van Houten & partners
Moree Gelderblom Advocaten is ruim 33 jaar gevestigd in Rotterdam en zijn gespecialiseerd op alle gangbare rechtsgebieden.

Ons advocatenkantoor biedt toegankelijke, praktische en persoonlijke dienstverlening, waarbij wij streven naar een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Moree Gelderblom Advocaten bestaat uit een hecht team van op dit moment 19 advocaten, die met elkaar gespecialiseerd zijn op de belangrijkste rechtsterreinen, zoals arbeidsrecht, familierecht of ambtenarenrecht. Bekijk al onze specialisaties.

Raadpleeg ons voordat een probleem ontstaat. We zijn u graag van dienst.

--> Ga naar de website van Moree & Gelderblom
Visser Silfhout Advocaten is een no-nonsense advocatenkantoor gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. Bij ons staan toegankelijkheid, flexibiliteit en service centraal.

Onze aanpak kenmerkt zich door een resultaatgericht benadering. Wij draaien
niet om de hete brij heen en geven duidelijk aan of uw zaak kans van slagen
heeft.

Ons kantoor is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:
  • personen & familierecht;
  • arbeidsrecht;
  • bestuursrecht;
  • ondernemingsrecht;
  • algemeen verbintenissenrecht
Heeft u een vraag over een van deze rechtsgebieden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

--> Ga naar de website van Visser Silfhout advocaten
Het Oranje Fonds wil enerzijds sociale samenhang en anderzijds sociale participatie bevorderen. Sociale samenhang is belangrijk om eenzaamheid en isolatie te voorkomen van kwetsbare groepen in de samenleving.Om deze doelen te verwezenlijken ondersteunt het Fonds projecten die de sociale infrastructuur verbeteren of vernieuwen, zoals de bouw van een gemeenschapshuis, of het wegwijs maken van allochtone vrouwen in Nederland.

Jaarlijks geeft het Oranje Fonds financiële ondersteuning aan circa 1.500 organisaties en projecten in het hele land, die zonder uitzondering een ontmoetingsplaats zijn voor allerlei mensen uit de omgeving van die organisaties.

--> Ga naar de website van het Oranjefonds

Bezoekadres

U kunt ons vinden aan de Torenstraat 138 te (3311 TR) Dordrecht

ANBI

ANBI

Beheer website

De website www.derechtswinkel.nl is in eigendom bij de Stichting Vrienden van Rechtswinkel Dordrecht (SVRD). De SVRD beheert en exploiteert de website ten behoeve van de rechtswinkel Dordrecht. Heeft u vragen of suggesties over vermeldingen op deze website, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de SVRD via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..